Tervetuloa Levirakka II A 3

Levirakka 2 A 3 sijaitsee Kittilän Sirkassa osoitteessa Välitie 6, Sirkka.

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Lomaosakkeen avain löytyy oven vieressä olevasta avainlaatikosta. Avauskoodi on 7756.
Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Älä missään tapauksessa muuta avainkaappiin asetettua avauskoodia.

Avain pidetään avainkaapissa aina, älä irrota sitä jojosta! Mikäli avain ei ole laatikossa, veloitetaan kustannukset edelliseltä vuokralaiselta. Mökin sisältä löytyy toinen avain, jota käytetään käyttöavaimena loman aikana. Jätä käyttöavain lähtiessä sisälle mökkiin.

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00. Mikäli lähdette kohteesta jo aikaisemmin, ilmoittathan siitä mökin huolitsijalle.

Huomaathan, että lomakohteen vuokraan ei kuulu siivousta, lakanoita eikä pyyhkeitä

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Lisäpalvelut

Tähän kohteeseen on mahdollista tilata ruokaostokset jo valmiiksi jääkaappiin odottamaan lomasi alkua!
Tee tilaus verkkokaupassa www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-kittila ja kirjoita lisätietokenttään Member+ Exclusive Levirakka 2 A 3. Teethän lauantaille ajoittuvan tilauksesi viimeistään torstaina klo 20.00 mennessä.

Lomakohteen vuokraan ei kuulu siivousta, lakanoita eikä pyyhkeitä. Voit tilata halutessasi liinavaatteet ja loppusiivouksen huolitsijalta. Löydät yhteystiedot tämän viestin lopusta.

Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy tämän viestin loppuosasta

 

Yleistä mökistä

Mökki sijaitsee Levin Välirakassa noin 3 kilometrin päässä Levin keskuksesta ja 1.5 kilometrin päässä hiihtohisseistä ja golf-kentästä.  Skibussin reitti kulkee noin 100 metrin päässä Rakkatietä pitkin.

Vuodepaikkoja mökissä on kuudelle hengelle. (4+2)

Huoneistossa on hyvin varustettu tupakeittiö, alakerrassa yksi makuuhuone, wc, pesuhuone ja sauna. Parvella on kaksi erillissänkyä sekä avattava vuodesohva.

Lisäksi varustukseen kuuluu takka, radio ja tv, koneellinen vaatteiden kuivauskaappi, sähköliesi+uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, täydellinen astiasto kuudelle hengelle sekä mahdollisimman täydelliset ruoanlaittovälineet. Mökissä on myös erillinen kylmä ulkovarasto takkapuille ja liikuntavälineille.

Vuokraan sisältyy laskettelukautena kaksi kappaletta hissilippuja Levin hiihtokeskukseen. Hissiliput löytyvät mökiltä. Kadonneesta lipusta on ilmoitettava välittömästi member+ asiakaspalveluun, joka on oikeutettu perimään lipun uusimisesta aiheutuvat kulut jäseneltä.

Levin alueelta löytyy maksuton sähköinen latukartta. Löydät sen täältä: https://www.infogis.fi/levi/?lang=fi

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme https://memberplus.fi/lomahuoneisto/levirakka2a3/

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.
Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Ajo-ohjeet

Aja Kittilästä Leville. Hotelli Levitunturin jälkeen käänny liikenneympyrästä oikealle, jonka jälkeen käänny heti seuraavasta risteyksestä vasemmalle tielle Leviraitti. Aja noin 400 metriä eteenpäin ja käänny ennen S-Marketia oikealle Rakkavaarantielle. Aja suoraan noin 2,5 kilometriä ja käänny vasemmalle Isorakkaan. Aja noin 100 metriä ja käänny oikealle tielle Hankatie. Aja vielä 100 metriä ja käänny oikealle Välitielle. Mökki sijaitsee vasemmalla puolella näkyvässä rivitalossa.

Takka

Olohuoneessa on takka (takkapuita löytyy varastosta). Vedon parantamiseksi käännä ilmanvaihto sytytyksen ajaksi asentoon 0. Kytkin on ulko-oven vieressä. Voit raottaa myös ulko-ovea sytytyksen aikana, mikäli takka ei heti vedä toivotulla tavalla. Laita pelti kiinni vasta kun hiillos on kokonaan mustunut. Palauta ilmanvaihto vähintään asentoon 1.

Lämmitys ja ilmanvaihto

Huomaa, että saunan ollessa päällä osa lämmityksistä sammuu. Ethän pidä saunaa tarpeettoman pitkään päällä.

Huoneiston ilmanvaihtoa ohjataan liesituulettimesta. Ilmanvaihto tulee olla aina vähintään asennossa 1. Saunottaessa ilmanvaihtoa suositellaan kääntämään isommalle. Takkaa sytytettäessä ilmanvaihdon voi asettaa hetkellisesti pois päältä.

Huolehdi, että ilmanvaihto on päällä myös luovuttaessasi huoneiston seuraaville.

Lisäpalvelut

Mökin varustukseen ei kuulu liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Niitä voi tarvittaessa tilata erikseen mökin huolitsijalta, joka laskuttaa niistä erikseen. Voit tilata myös mökille syöttötuolin sekä matkasängyn. Kysy lisäpalveluista kohteen huolitsijalta lisää.

Siivous

Vuokralaisen vastuulla on siivota huoneisto, tai tilata erikseen loppusiivous mökin huolitsijalta. MÖKKI TARKISTETAAN SIIVOUKSEN OSALTA AINA ASIAKKAAN LÄHDÖN JÄLKEEN ja mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun siivouslaskun asiakkaalta kaksinkertaisena, 99,20€ x2 yht. 198,20€.

Tarkistuslista:

 • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
 • Astiat on tiskattu ja astianpesukone tyhjennetty
 • Roskat on viety roskasäiliöön/-katokseen
 • Jääkaappi, mikro,hella,uuni,uuninpellit ym.ovat puhtaat ja siistit
 • Ruokaa ei ole jääkaapissa
 • Sängyt on pedattu
 • Pöytäpinnat ja lattiat on pyyhitty
 • Tavarat on laitettu paikoilleen
 • Lattiat ja kalusteet on imuroitu
 • Pesu- ja WC-tilat ovat puhtaat, myös sauna,muista sauna lasi ovi.
 • Takka on siisti ja tuhkat tyhjennetty ja takan lasi pyyhitty.
 • Ikkunat pyyhitty sormenjäljistä ym.

Ohjeet lemmikkieläimen kanssa lomailevalle

Lemmikkien mukaan ottamisesta tulee aina sopia A-lomien kanssa etukäteen.

Loman lopuksi mökki tulee siivota erityisen huolellisesti, koska seuraavana mökissä lomailevat ihmiset saattavat olla allergisia.

 • tomuta vuodevaatteet
 • imuroi ja pese lattiat
 • pyyhi kaikki pinnat kostealla
 • Huolehdithan myös, ettei lemmikistäsi jää irtokarvoja esim. sohvaan.

Jos perheenjäsenesi tai lemmikkisi on särkenyt jotakin mökin kalustukseen kuuluvaa lomanne aikana, kuuluu korvausvastuu sinulle. Otathan heti yhteyttä A-lomiin.

Yhteystiedot

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti.

Lomakohteen huollosta vastaa Levin huoltopalvelu K / Marko ja Pirjo Mansikkasalo, pirre@levinhuoltopalvelu.fi, p. 040 506 4493

Suuremmissa ongelmatilanteissa ja varaukseen liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.