Tervetuloa Meri-Teijo 9:n

Meri-Teijo 9 sijaitsee osoitteessa Kiikunmäentie 1 as 9, 25660 Mathildedal (Salo)

Käännyttyäsi Kiikunmäentielle aja noin 100m. Mökki sijaitsee oikealla puolella, parkkipaikan vieressä on kyltti As oy Teijon Kesä, talot 7, 8, 9, 10

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Lomahuoneiston avain löytyy oven vieressä olevasta avainlaatikosta. Avauskoodi on 9565.
Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Älä missään tapauksessa muuta avainkaappiin asetettua avauskoodia.

Avain pidetään avainkaapissa aina, älä irrota sitä jojosta! Mikäli avain ei ole laatikossa, veloitetaan kustannukset edelliseltä vuokralaiselta. Mökin sisältä löytyy toinen avain, jota käytetään käyttöavaimena loman aikana. Jätä käyttöavain lähtiessä sisälle mökkiin.

Vuokralainen vastaa kadonneesta avaimesta aiheutuneista kustannuksista.

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä klo 17.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00. Mikäli lähdette kohteesta jo aikaisemmin, ilmoittathan siitä mökin huolitsijalle.

Lomakohteen vuokraan ei kuulu siivousta, lakanoita eikä pyyhkeitä.  Jos mökki on mennessäsi siivoamatta, ilmoita siitä välittömästi huoltoon.

Siivouksen voi tilata numerosta Kyläravintola Terhosta puh. 02 736 3801. Tilaus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy tämän viestin loppuosasta

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme https://memberplus.fi/lomahuoneisto/meri-teijo-9/

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Yleistä mökistä

Meri-Teijon mökit on hyvin varusteltuja. Astiasto, ruuanvalmistus- ja tarjoiluastiat löytyvät. Varusteisiin kuuluu myös jenkkikaappi, liesi uunilla, mikro, astianpesukone, pyykinpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, imuri, kuivauskaappi, Tv ja dvd-soitin. Tyynyt ja peitot vuodeluvun mukaan. Siivousaineet ja -välineet sekä wc- paperit löytyvät mökistä. Pallogrilli on käytössä mutta hiilet eivät sisälly vuokraan.

Ota mukaan liinavaatteet, pyyhkeet, pefletit ja roskapusseja.

Kohtelethan mökkiä, kuin omaasi ja luovutat sen seuraaville saapujille yhtä hienossa kunnossa, kun toivoisit sen olevan itse sinne saapuessasi. Ilmoita huomaamistasi puutteista jo lomasi aikana, niin saamme pikaisesti korjattua epäkohdat.

Takkapuut kuuluvat mökin vuokraan. Pihapiiristä löytyy kaksi puuvarastoa joista puita voi hakea.

Lattialämmitystä ei saa säätää. Huoltoyhtiö laittaa termostaatit oikeaan lämpötilaan.

Älä jätä korvausilmaventtiileitä auki pakkasilla!

Saunaa lämmitettäessä patterit menevät pois päältä.

Ilmastointi

Mökissä on koneellinen ilmastointi liesituulettimen yhteydessä. Ilmastointi saattaa talvella jäätyä, jos liesituuletin on kokonaan suljettu. Pidä säädin ainakin ykkösellä.

Muista sulkea ilmastointi takkaa sytyttäessä, jotta savut eivät tule sisään. Avaa takan yläpelti ja kesäpelti takan takaa, sytytyksen ajaksi. Kesällä kesäpelti voi olla auki koko ajankin mutta talvella se kannattaa sulkea, kun takka vetää, ettei lämpö mene harakoille. Jos takka alkaa savuttaa, avaa heti ulko-ovi hetkiseksi, niin saat alipaineen huoneistosta tasaantumaan ja takka lähtee vetämään. Laita tuuletin takaisin ykköselle, kun tuli takassa palaa täydellisesti. Varo häkää, älä sulje peltiä liian aikaisin!

Rantasauna

Varausvahvistuksessa saat ovikoodin, jolla saunaan pääsee sisälle. Huomio varausta tehdessä että kyseessä on puulämmitteinen sauna ja jos järjestelmässä ei näy aikaisempaa vuoroa tulee sauna lämmittää saunavuorolla.

Saapuminen, Näköalatie 86 n. 500m Teijon kesän mökeiltä. Tieltä kääntyy vasemmalle pieni mökkitie missä näkyy kyltti: Asunto OY TEIJONKESÄ RANTASAUNA. Alueelta löytyy Parkkitila.

Muistathan varmistaa, ennen saunomista että lämmivesivaraajan päiväkäyttörele, joka sijaitsee saunan takana olevassa sähkökeskuksen alapuolella on alas painettuna, jotta lämmintä käyttövettä riittäisi myös myöhempiä saunavuoron varanneille.

Jätäthän saunan siistiksi lähtiessäsi

Jotta saunaa voi varata, pitää ensin rekisteröityö www.flextila.com palvelun käyttäjäksi, katso ohje

https://flextila.com/spaces/606?city=Salo

Jos järjestelmän käytössä on pulmia, ota yhteyttä: info@flextila.com

Lehden kääntö

Osoite:

Helsingin Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset
Kiikunmäentie 1
25660 Mathildedal
(Kiikunmäen tienhaarassa on postilaatikko)

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.
Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

 

Lisätietoja alueesta

www.teijo.fi

www.salo.fi

www.meri-teijo.fi

www.luontoon.fi (Teijon luontokeskus ja kansallispuisto)

www.mathildanmarina.fi (Satamaravintola)

www.meriteijo.fi (Action Park ja Ski)

Siivous

Vuokralaisen vastuulla on siivota huoneisto, tai tilata erikseen loppusiivous mökin huolitsijalta. Mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun siivouslaskun asiakkaalta kaksinkertaisena.

Tarkistuslista:

 • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
 • Astiat on tiskattu ja astianpesukone tyhjennetty
 • Roskat on viety roskasäiliöön/-katokseen
 • Jääkaappi, mikro ym.ovat puhtaat ja siistit
 • Ruokaa ei ole jääkaapissa
 • Sängyt on pedattu ja vuodevaatteet tuuletettu
 • Matot on tuuletettu ja ravisteltu
 • Pöytäpinnat ja lattiat on pyyhitty
 • Tavarat on laitettu paikoilleen
 • Tarvittaessa lattiat ja kalusteet on imuroitu
 • Pesu- ja WC-tilat ovat puhtaat, myös sauna
 • Takka on siisti ja tuhkat tyhjennetty
 • Puukori on täytetty
 • Grilli on puhdistettu

Mikäli edellä mainitut eivät ole asiallisessa kunnossa, on vuokraajalla oikeus veloittaa edelliseltä vuokralaiselta 100€:n hälytyssiivousmaksu.

Yhteystiedot

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti.

Lomakohteen huollosta vastaa Teijon Kiinteistöhuolto Oy Matildan Puistotie 4, 25660 Mathildedal (Kyläravintola Terho) Huoltomies / siivous: KARI BLOMQVIST – 0400-590660

Suuremmissa ongelmatilanteissa ja varaukseen liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 p. 040 153 4734.