Tervetuloa Punkaharju 2

Punkahjarju 2, eli Pankkotupa 10A  sijaitsee Punkaharjulla osoitteessa Rantatuvantie 10 A, Punkaharju. Alueen kartan löydät tästä: Tuunaansaari_kartta_A5_2019

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Pankkotuvan avainpalvelua hoitaa matkailukeskus Harjun Portti, p. 044 755 0382, harjunportti@harjunportti.fi. Varmista aukioloajat www.harjunportti.fi.

https://www.harjunportti.fi/fi/ota-yhteytta/yhteystiedot-ja-aukioloajat/

Ajankohtaista & aukioloajat kesälle 2022.

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Vuokraan kuuluu yksi klapipakkaus, jonka voit ottaa mukaasi hakiessasi avaimet Harjun Portissa sijaitsevasta vastaanotosta.

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä noin klo 14.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00. Lomakohteen vuokraan eivät kuulu lakanat ja pyyhkeet. Liinavaatteet voit halutessasi vuokrata Harjun Portin vastaanotosta.

Muistutuksena saatavilla olevista turvallisuuskäytänteistä talvilomakautta varten ja tietoa saatavilla olevista palveluista – lomailla voi kontakteista vapaasti:

 • Mökin avaimet voit hakea vastaanoton sijaan avainlaatikosta vastaanoton edustalta. Myös avainpalautuksen voi tehdä avaimen palautuslaatikkoon. Pyytäkää asiakkaitanne ottamaan yhteyttä vastaanottoon, mikäli haluavat noutaa avaimet avainlaatikosta!
 • Ravintolastamme saa take-awayna niin lounasta kuin burger-annoksiamme
 • Kauppa-ostoksetkin voit tilata mökkiinkuljetettuna tai kaupasta noudettuna, paikallisen K-Market Kruunun verkkokaupasta. Viikoilla 8 ja 9 K-Market tarjoaa veloituksettoman mökkiinkuljetuksen, kun asiakas kirjoittaa verkkokaupassa lisätietoihin ”Harjun Portti”! Toimitukset ma,ke ja pe. K-Market sijaitsee Punkaharjun keskustassa, 9 km päässä lomakylästä.

Vuokraan sisältyy kevyt siivous, mutta vuokraajan vastuulla on jättää mökki siistiin kuntoon. Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy tämän viestin liitteistä.

Muistattehan, että lemmikkieläimien ottamisesta mukaan mökkilomalle tulee aina erikseen sopia A-lomien kanssa. Huomioi lemmikin kanssa matkustaessasi siivousohjeemme.

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme http://memberplus.fi/lomahuoneisto/punkaharju-2/

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.

Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Yleistä mökistä

Huoneisto on varusteltu seitsemälle henkilölle. Huoneistossa on olohuone, keittokomero, 2 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone, parvi ja ulkoterassi. Pienemmässä makuuhuoneessa on yksi sänky ja suuremmassa kaksi sänkyä. Avaralla parvella mahtuu hyvin nukkumaan kaksi ja olohuoneessa on kulmavuodesohva. Muistattehan varoa portaissa sekä ottaa huomioon ketkä parvella majoittuvat (esim. vanhempien henkilöiden voi olla vaikea päästä rappusia ylös).

Varustus:

Keittiössä on induktioliesi ja yhdistelmäuuni (ml mikroaaltouuni), astianpesukone, jääkaappi pakastuslokerolla, televisio, radio, kahvinkeitin ja astiat seitsemälle. Lomakohteessa on WLAN. Ulkoseinässä on auton lämpöpistoke. Huoneistossa on pölynimuri ja siivousvälineitä. Olohuoneessa on takka.

Punkaharju:

Luonnonkaunis Punkaharjun alue tarjoaa toimintaa kesällä ja talvella. Harjualue ja sitä ympäröivä vesistö ja kaunis maaseutualue tarjoavat aktiiviselle luontolomailijalle houkuttelevia vaihtoehtoja patikoida, meloa tai pyöräillä. Punkaharjun Kesämaa viihdyttää lapsia ja vanhempia. Mukavuutena on lämmitetty ulkouima-allas, joka varmistaa mukavat vesileikit jo alkukesästä. Punkaharjun alueella voi harrastaa myös ratsastusta. Punkaharju ei nuku edes talvella. Kansallismaisemissa kiertelee hyviä latuja ja järvenselät kutsuvat pilkkijöitä. Liikunnan ilosta voi nauttia myös luistinradoilla ja alueen monipuolisissa sisäliikuntatiloissa. Punkaharju tarjoaa myös kulttuuria. Suomen metsämuseo ja metsätietokeskus Lusto on museo ja monipuolinen metsäaiheinen näyttely. Savonlinnan läheisyydessä ei sovi unohtaa kaupungin kulttuuritarjontaa ja maailmankuulua oopperajuhlaa.

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Sähköautojen latauspiste avattu & latauskielto lomakylässä

Harjun Portille on avattu Recharge Finlandin suurteholatauspiste 150kw lokakuun lopussa, palvellen kahta latauspaikkaa.  Lisäksi avautumassa on lähiaikoina kahden latauspaikan 24 kW DC ja 22 kW AC latausasema samaan yhteyteen. Tämän myötä latausvaihtoehtoja on erityyppisille sähköautoille niin pidempikestoiseen lataustarpeeseen (majoittujat) kuin nopean latauksen suhteen.

Latausaseman avautumisen myötä sähköautojen lataus lomakylän lämmitystolpista ja mökkien pistorasioista on kielletty. (lomakylän kiinteistöyhtiöiden hallituksien päätös 13.9.2021). Koska sähköautoilijoita on tänä vuonna alkanut näkymään jo melko paljon, olisi tärkeä jos saatte ujutettua käytännöistä infoa kirjeisiinne.

Lisätietoja, tänne myös muokataan infoa kun loputkin pisteet auki: https://www.harjunportti.fi/fi/info/seo-polttoainejakelu/

Siivous

Kohteen vuokraan sisältyy kevyt loppusiivous, josta huolehtii lomakohteen siivouspalvelu. Vuokraajan vastuulla on huolehtia, että mökki jää siistiin kuntoon. Mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun siivouslaskun asiakkaalta.

Tarkistuslista:

 • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
 • Astiat on tiskattu ja astianpesukone tyhjennetty
 • Roskat on viety roskasäiliöön / -katokseen
 • Jääkaappi, mikro ym. ovat puhtaat ja siistit
 • Ruokaa ei ole jääkaapissa
 • Sängyt on pedattu
 • Pöytäpinnat ja lattiat on pyyhitty
 • Tavarat on laitettu paikoilleen
 • Tarvittaessa lattiat ja kalusteet on imuroitu
 • Pesu- ja WC-tilat ovat puhtaat, myös sauna

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-lomien asiakaspalveluun.

Lomakohteen huollosta vastaa Harjun Portti, 044 755 0382, harjunportti@harjunportti.fi

Ohjeet lemmikkieläimen kanssa lomailevalle

Lemmikkien mukaan ottamisesta tulee aina sopia A-lomien kanssa etukäteen.

Loman lopuksi mökki tulee siivota erityisen huolellisesti, koska seuraavana mökissä lomailevat ihmiset saattavat olla allergisia.

 • tomuta vuodevaatteet
 • imuroi ja pese lattiat
 • pyyhi kaikki pinnat kostealla
 • Huolehdithan myös, ettei lemmikistäsi jää irtokarvoja esim. sohvaan.

Jos perheenjäsenesi tai lemmikkisi on särkenyt jotakin mökin kalustukseen kuuluvaa lomanne aikana, kuuluu korvausvastuu sinulle. Otathan heti yhteyttä A-lomiin.

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.