Tervetuloa Puttitorppaan!

Tästä dokumentista löydät tarpeellista tietoa lomaasi varten. Tutustu materiaaliin jo ennen lomaasi.

Avaimet 

Puttitorpan avaimet ovat oven vieressä olevassa avainboxissa. Koodi on 4832.
Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Avattuasi ulko-oven palauta avain takaisin avainboxiin ja sekoita koodi. Tarkista vielä luovuttaessasi mökin, että avain on avainboxissa, toinen avain mökin sisällä ja avainboxin koodi on sekoitettu.

Älä missään tapauksessa vaihda avainkaapin koodia, vuokralainen maksaa laatikon avauksesta aiheutuneet kulut.

Avain pidetään avainkaapissa aina! Vuokralainen maksaa oven avauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli avain ei ole laatikossa, veloitetaan kustannukset edelliseltä vuokralaiselta. Mökin sisältä löytyy toinen avain, jota käytetään käyttöavaimena loman aikana, jätä käyttöavain lähtiessä sisälle mökkiin.

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Perustiedot Putti Torpasta

Osoite: Liuskekuja 5 A (ent. Kivistönkatu 5), Jämsä
Tyyppi: hirsirakenteinen paritalohuoneisto (rv. 2000)
Pinta-ala: 57 m2+ 12 mparvi
Makuuhuoneet: alakerrassa 1 mh, 1 oveton makuualkovi, avonaisella parvella makuutiloja
Vuodepaikat: yht. 6: Alakerran mh:ssa parisänky ja makuualkovissa 140 cm sänky, parvella 2 x 1-hengen sängyt sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta.
Varustus: varaava takka (takkapuut hankittava itse), 2 tv:tä, blu-ray, dvd, radio-CD-soitin, sähköliesi + uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, ruoanvalmistusvälineitä, perusastiasto, jääkaappi-pakastin, pyykinpesukone, vaatteidenkuivauskaappi, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, lasten potta, pöytään kiinnitettävä syöttötuoli (max. 12 kg), peitot ja tyynyt, pihagrilli, 2 autonlämmityspistoketta
Wc: 1 erillis-wc
Sauna: sähkösauna
Piha-alue: iso terassi, jossa 6-hengen pöytäkalusto ja hiilillä lämmitettävä pihagrilli.
Nettiyhteys: 4 G -nettitikku: verkon nimi: YTY_PT, salasana: 321YTY123, nopeus jopa 70 Mt
TV-kanavat: Soneran maksuttomat kaapeli-tv-kanavat

Huom!
Putti Torpan vuokraan ei sisälly liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Tuo ne tullessasi (myös keittiö- ja käsipyyhkeet) tai vuokraa Himos Centeristä. Vuokraan ei sisälly loppusiivousta.

Saapumis- ja poistumisajat

Varauksesi alkaa tulopäivänä klo 16, lähtöpäivänä mökistä on poistuttava klo 12 mennessä.

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Loppusiivous

Putti Torpan vuokraan ei sisälly loppusiivousta eikä liinavaatteita.

Pois lähtiessäsi tee loppusiivous mökissä olevien ohjeiden mukaisesti (sis. imurointi, lattioiden pesu, pintojen pyyhintä, wc- ja kylpytilojen pesu, tuuletus, jne.). Vie roskat Kivistönkadun alussa sijaitseviin jäteastioihin.

Mökki tarkastetaan jokaisen kävijän jälkeen. Jos siivous joudutaan teettämään puutteellisuudesta johtuen tai etukäteen varattu siivous joudutaan tekemään normaalia siivousta laajempana, laskutamme vuokralaiselta todelliset siivouskulut sekä 35 euron laskutuslisän.

Huom! Jos sinulla on saapuessasi huomautettavaa mökin siivouksesta tai kunnosta, ota välittömästi yhteyttä Himos Centerin vastaanottoon, 020 711 9210.

Jos et halua itse tehdä lähtösiivousta, varaa siivous ennen matkaasi HimosLomilta, puh. 020 711 9213, vastaanotto@himoslomat.fi.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita YTYn lomamökkeihin. Muistahan tehdä loppusiivouksen huolella. Jos lemmikkisi aiheuttaa asunnossa tai pihalla vahinkoa, olet korvausvelvollinen.

Yleistä

Hissiliput

Putti Torpan vuokraan sisältyy laskettelukaudella kaksi YTYn omistamaa hissilippua. Lippuja säilytetään mökissä sisällä, joten tarkista heti tullessasi että liput ovat tallessa edellisen omistajan jäljiltä. Jos kortit häviävät tai vahingoittuvat, ilmoita siitä välittömästi Himos Centeriin ja member+:n asiakaspalveluun. Olet velvollinen maksamaan korttien uusimisesta aiheutuvat kulut (n. 100 e).

Golf

Putti Torpan käyttäjät ovat oikeutettuja neljään pelikierrokseen päivässä Himos-Patalahti Golfin kentällä 50 % alennuksella green feen hinnasta tulo- ja sitä seuraavina vuokrapäivinä, mutta ei lähtöpäivänä*.
Caddiemaster puh. 0400 998 666.

Normaali greenfee on sesonkiaikana 45 €

* Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Poistuminen klo 12 mennessä

Tee loppusiivous ohjeiden mukaisesti. Lukitse ovet lähtiessäsi ja tarkista, että ikkunat ovat kiinni.
Huom. Talvikaudella muista jättää hissiliput mökin pöydälle! Hukatuista hissilipuista veloitetaan lipun uusimiskulut Himoksen hinnaston mukaisesti.

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.
Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Varausehdot ja asiaskaspalvelun yhteystiedot

Varaukseen noudatetaan A-lomien varausehtoja

Lomahu0neistoon liittyvissä ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä Himos Centerin huoltopäivystykseen puh. 020 711 9213.

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 puh 040 153 4734.

Mukavaa lomaa!