Tervetuloa Rukan lomakylään!

Rukan Lomakylä sijaitsee Viirusjärven läheisyydessä. Opaste näkyy Kuusamon suunnasta tultaessa Kemijärventien oikealla puolella, josta alkaa pikkutie Rukan Lomakylään. Huoneiston numero on D16.

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Huoneisto on vuokraajan käytössä ilmoitettuna lauantai-iltapäivänä klo 17.00 seuraavaan lauantaihin klo 11.00.

Avainpalvelusta ja huollosta sekä päivystyksestä vastaa Rukan Kiinteistöpalvelu Oy numerossa 040-869 9581. Lomahuoneiston D 16 avaimet löytyvät huoneiston ovenpielessä olevasta avainboxista, joka aukeaa koodilla 3009.  

Matkustajakortti ja kirjekuori sille löytyvät huoneiston pöydältä, täytäthän kortin, suljet sen kirjekuoreen ja palautat kirjekuoren B-talon päädyssä olevaan lukolliseen postilaatikkoon. Avaimet pyydämme laittamaan takaisin avainboxiin. Aikaisemmasta lähtöajankohdasta toivoisimme ilmoituksen tekstiviestillä numeroon 0401527554.

Muihin lomaan liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Holiday Club asiakaspalveluun 0300-870 900.

Vaihtoaikojen noudattaminen on tärkeää, jotta huoneistojen siivous- ja huoltotyöt voidaan suorittaa asianmukaisesti! Muistakaa palauttaa lomakohteen luovutuspäivänä avaimet avainpalveluun.

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme https://memberplus.fi/lomahuoneisto/yka-rukan-lomakyla/

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.

Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Yleistietoa mökistä ja Rukasta

Kelohonkaisen rivitalohuoneiston pinta-ala on n. 40 m2 ja käsittää oleskelutilan, avokeittiön, pesuhuoneen, saunan ja nukkumatilan yläkerran parvella. Rakennuksessa on myös terassi ja suksivarasto.

Hyvin varustetusta huoneistosta löytyy jääkaappi, sähköliesi, mikrouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruuanvalmistusvälineet, TV, takka, kuivauskaappi, astian- ja pyykinpesukone ja pölynimuri. Astiasto ja liinavaatteet ovat kuudelle hengelle. Pihalla on autopaikka lämpöpistokkeella.

Etäisyys Kuusamoon 25 km ja Kemijärvelle 118 km. Kuusamossa sijaitsee lentokenttä ja linja-autoasema.

Kuusamon Ruka on monipuolinen lomakohde ympäri vuoden. Rukalla voi harrastaa laskettelun ja murtomaahiihdon lisäksi mm. moottorikelkkailua, lumikenkäilyä, husky- ja poroajelua, samoilua, melontaa, marjastusta, kalastusta ja koskenlaskentaa. Järjestettyä ohjelmaa kaipaaville on retkiä, toimintaa ja erilaisia tapahtumia

Palvelut

Huoneisto sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Rukan ydinalueesta ja laskettelurinteistä. Alueelta löytyvät mm. monitoimitalo, jossa voi harrastaa sisäliikuntalajeja, useita ravintoloita ja baareja, Alko, apteekki ja matkamuistomyymälöitä. Ajomatkan päässä Kuusamon keskustaan päin löytyy myös Kuusamon Tropiikki –kylpylä.

Vastaanotto

Huoneisto on vuokraajan käytössä ilmoitettuna lauantai-iltapäivänä klo 17.00 seuraavaan lauantaihin klo 11.00. Avainpalvelua hoitaa Rukan loma p. 0400 666 332, jonka osoite on Kemijärventie 273 B 93830 Rukatunturi. Avain on noudettavissa vaihtopäivänä lauantaina n. klo 17-21.

Vaihtoaikojen noudattaminen on tärkeää, jotta huoneistojen siivous- ja huoltotyöt voidaan suorittaa asianmukaisesti!

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Lemmikit

Huoneistoon saa tuoda lemmikin, lemmikkimaksu on 35 euroa/viikko. Lemmikin tuonnista huoneistoon tulee ilmoittaa ennakkoon Holiday Clubin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 900. Holiday Club laskuttaa maksun erikseen.

Peruutusehdot

Voit tutustua peruutusehtoihimme täältä: https://memberplus.fi/varausehdot/

Ongelmatilanteet

Mikäli havaitsette huoneistossa vikoja tai puutteita, ottakaa yhteys Holiday Clubin asiakaspalveluun p. 0300 870 900 tai alueen huoltomieheen Markku Heikkalaan p. 0400-381 348.

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-lomien asiakaspalveluun info@a-lomat.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.