Tervetuloa Rukapahta 3

Rukapahta 3 sijaitsee osoitteessa Voimapolku 3, Rukatunturi

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Rukapahta 3:n oven viereen on asennettu avainlokero, josta avaimen saa oikean koodin avulla. Muistathan sekoittaa koodin oven avattuasi, jotta se ei jää näkyviin ulkopuolisille. Avainkoodi on 9481.

Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Älä missään tapauksessa vaihda avainkaapin koodia, vuokralainen maksaa laatikon avauksesta aiheutuneet kulut.

Avain pidetään avainkaapissa aina, älä irrota sitä jojosta! Vuokralainen maksaa oven avauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli avain ei ole laatikossa, veloitetaan kustannukset edelliseltä vuokralaiselta. Mökin sisältä löytyy toinen avain, jota käytetään käyttöavaimena loman aikana, jätä käyttöavain lähtiessä sisälle mökkiin.

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Huomioithan, että tähän huoneistoon on lemmikkien tuonti kielletty.

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä noin klo 14.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00.

Vuokraajan vastuulla on jättää mökki siistiin kuntoon. Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy tämän viestin lopusta. Halutessanne voitte tilata loppusiivouksen huolitsijalta.

Mikäli huoneisto joudutaan siivoamaan päivystyksenä vuokralaisen puutteellisen siivouksen jälkeen, siivousmaksu on 180€. Mikäli matkustat lemmikin kanssa, huolehdithan siivouksesta erityisen tarkasti.

Mökin varustukseen ei kuulu liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Liinavaatteita ja pyyhkeitä voi tilata huolitsijalta.

Ethän liiku hiihto- / laskettelumonoissa sisätiloissa.

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme : https://memberplus.fi/lomahuoneisto/rukapahta-3

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-palveluiden asiakaspalveluun.

Lomakohteen huollosta vastaa Rukan Taksi- ja Huoltopalvelu Oy / Pertti Saapunki, saapunki@rukataksi.fi, 0400 586 889.

Annathan meille palautetta huoneistosta lomasi jälkeen

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.

Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Varustus:

Huoneiston koko on 80 neliötä. Huoneistossa on iso eteinen, takkahuone, saunatilat, olohuone, makuuhuone, keittiö, 2 wc ja parvi. Asunnossa on myös iso parveke. Vuodepaikkoja on yhteensä kahdeksalle.

Vuokraan sisältyy laskettelukautena kaksi kappaletta hissilippuja Rukan laskettelukeskukseen. Hissiliput löytyvät mökistä. Kadonneesta hissilipusta on ilmoitettava välittömästi member+ asiakaspalveluun, joka on oikeutettu perimään lipun uusimisesta aiheutuvat kulut varaajalta.

Tutustu mökissä olevaan käyttöohjekansioon huolella.

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Siivous

Vuokrahintaan ei sisälly siivousta, joten vuokraajan vastuulla on huolehtia, että mökki jää siistiin kuntoon. Mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun siivouslaskun asiakkaalta (180€).

Tarkistuslista:

 • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
 • Astiat on tiskattu ja astianpesukone tyhjennetty
 • Roskat on viety roskasäiliöön/-katokseen
 • Jääkaappi, mikro ym.ovat puhtaat ja siistit
 • Ruokaa ei ole jääkaapissa
 • Sängyt on pedattu
 • Pöytäpinnat ja lattiat on pyyhitty
 • Tavarat on laitettu paikoilleen
 • Lattiat ja kalusteet on imuroitu
 • Pesu- ja WC-tilat ovat puhtaat, myös sauna
 • Takka on siisti ja tuhkat tyhjennetty

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-palveluiden asiakaspalveluun.

Lomakohteen huollosta vastaa Rukan Taksi- ja Huoltopalvelu Oy / Pertti Saapunki, saapunki@rukataksi.fi, 0400 586 889.

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-palveluiden asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 numerosta +358 40 153 4734.