Tervetuloa Tahkon Kiekaukseen

Huvila Tahkon Kiekaus sijaitsee Nilsiän Tahkolla osoitteessa Simunalahdentie 10, Tahkovuori

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Tähän mökkiin ei saa tuoda lemmikkieläimiä

Tahkon Kiekauksen terassille on asennettu avainlokero, josta avaimen saa oikean koodin avulla. Oven avaamisen jälkeen avain kannattaa laittaa takaisin avainlokeroon (Lomakohteessa on sisällä toinen avain käyttöä varten). Muistathan sekoittaa koodin, jotta se ei jää näkyviin ulkopuolisille.
Avainkoodi on 6935
Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Älä missään tapauksessa vaihda avainkaapin koodia, vuokralainen maksaa laatikon avauksesta aiheutuneet kulut.

Avain pidetään avainkaapissa aina! Vuokralainen maksaa oven avauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli avain ei ole laatikossa, veloitetaan kustannukset edelliseltä vuokralaiselta. Mökin sisältä löytyy toinen avain, jota käytetään käyttöavaimena loman aikana, jätä käyttöavain lähtiessä sisälle mökkiin.

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä noin klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00.

Vuokraajan vastuulla on jättää mökki siistiin kuntoon. Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy alempana olevan linkin takaa.
Vuokraaja on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne vuokranantajalle. Tupakointi on kielletty mökin sisätiloissa. Sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 euron tuuletusmaksu.
Mikäli huoneisto joudutaan siivoamaan päivystyksenä vuokralaisen puutteellisen siivouksen jälkeen, siivousmaksu on 180€.

Voitte tilata erikseen huoneistoon liinavaatteet sekä loppusiivoukset. Lisätilaukset tehdään suoraan osoitteeseen info@papsec.fi tai 040- 162 2511 / Terttu Pappi.

Muistattehan, että tähän lomakohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Ethän liiku hiihto- / laskettelumonoissa sisätiloissa.

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme https://memberplus.fi/lomahuoneisto/tahkonkiekaus/

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle/vastaanottoon, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-palveluiden asiakaspalveluun.

Lomakohteen huollosta vastaa PapSec Oy, 040- 154 9119, info@papsec.fi

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.

Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Yleistä mökistä

Mökki sijaitsee Nilsiän Tahkovuorella ja se soveltuu 6-8 henkilölle. Asuinpinta-alaa on 116 m2 sisältäen neljä kahden hengen makuuhuonetta, tilavan saunaosaston, kaksi wc:tä, olohuoneen, hyvin varustellun keittiön sekä pienen vuodesohvallisen taulu-tv:llä varustetun huoneen. Koko huvilan levyinen terassi aukeaa järvelle.

Mökki sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien keskellä. Hiihtoladut alkavat suoraan takapihalta, laskettelurinteelle on noin kolme kilometriä ja golf-kenttä sijaitsee välittömässä läheisyydessä.

Mökki on rakennettu vuonna 2009 ja sieltä löytyvät kaikki perus mukavuudet kuten astianpesukone, pyykinpesukone, kuivausrumpu, kuraeteinen kuivauskaapilla, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, kiertoilma- ja mikroaaltouuni, astiasto 12 henkilölle, 2 taulutelevisiota, dvd/cd-soitin radiolla, silityslauta ja -rauta sekä ilmalämpöpumppu.

Vuokraan sisältyy laskettelukautena kaksi kappaletta hissilippuja Tahkon hiihtokeskukseen. Hissiliput löytyvät mökiltä. Kadonneesta lipusta on ilmoitettava välittömästi A-palveluille, joka on oikeutettu perimään lipun uusimisesta aiheutuvat kulut jäseneltä.

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Siivous

Vuokralaisen vastuulla on siivota huoneisto. Mikäli loppusiivousta ei ole hoidettu asianmukaisesti, laskutamme huoltopalvelun päivystyksenä tekemän siivouslaskun asiakkaalta.

Tarkistuslista:

  • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
  • Astiat on tiskattu ja astianpesukone tyhjennetty
  • Roskat on viety roskasäiliöön/-katokseen
  • Jääkaappi, mikro ym. ovat puhtaat ja siistit
  • Ruokaa ei ole jääkaapissa
  • Sängyt on pedattu
  • Pöytäpinnat ja lattiat on pyyhitty
  • Tavarat on laitettu paikoilleen
  • Tarvittaessa lattiat ja kalusteet on imuroitu
  • Pesu- ja WC-tilat ovat puhtaat, myös sauna

Mahdollisista puutteista, rikkinäisistä astioista, lampuista ym. pyydämme ilmoittamaan välittömästi huoltoyhtiölle, jotta puutteet voidaan hoitaa mahdollisimman nopeasti. Suurempien puutteiden/ongelmien kohdalla ota yhteyttä A-palveluiden asiakaspalveluun.

Huolitsijan yhteystiedot

Mökin huolitsijana toimii PapSec Oy, info@papsec.fi. Päivystys 040- 154 9119

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-palveluiden asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.