Tervetuloa Tahkon Rinnetähti A

Tahkon Rinnetähti A sijaitsee Nilsiän Tahkolla osoitteessa Tähtitie 12, 73310 Tahkovuori.

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Lomaosakkeen avain löytyy oven vieressä olevasta avainlaatikosta. Avauskoodi on 2489.
Tarkista avainkoodi vielä lomaasi edeltävällä viikolla tältä sivulta. Koodit päivitetään aika-ajoin, täällä kerrotaan aina toimiva koodi.

Älä missään tapauksessa muuta avainkaappiin asetettua avauskoodia.

Avain pidetään avainkaapissa aina, älä irrota sitä jojosta! Mikäli avain ei ole laatikossa, veloitetaan kustannukset edelliseltä vuokralaiselta. Mökin sisältä löytyy toinen avain, jota käytetään käyttöavaimena loman aikana.

Jätä käyttöavain, hissiliput ja kylpyläkortit lähtiessä sisälle mökkiin seuraavan asiakkaan käyttöön.

Oven hälytyskoodi on 8912. (Tarvitset tätä vain, jos hälytyslaite alkaa soida!)

Lomakohde on käytössä saapumispäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00. Mikäli lähdette kohteesta jo aikaisemmin, ilmoitathan siitä mökin siistijälle (merja.matmer@gmail.com).

Tutustu siivousohjeeseen, joka löytyy tämän viestin loppuosasta

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme https://memberplus.fi/lomahuoneisto/tahko-rinnetahti-a/

HUOM! Polkupyörien tuonti sisätiloihin on ehdottomasti kielletty!

* HUOM: Mikäli sairastut lomasi aikana koronaan, toimi terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaan ja ilmoita sairastumisesta myös meille viipymättä *

Yleistä mökistä

Paritalo huoneiston pinta-ala 82 m². Alakerrassa ovat makuuhuone, saunatilat ja varasto. Keskikerroksessa olohuone, keittiö, wc ja kaksi makuuhuonetta. Parvelta löytyy neljä vuodetta. 

Huoneisto on hyvin varusteltu. Sieltä löytyvät astiat ruuan valmistukseen ja tarjoiluun sekä peitot ja tyynyt vuodeluvun mukaan. Varusteisiin kuuluvat mm. jääkaappi, liesi uunilla, mikro, astianpesukone, pyykinpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, kuivauskaappi, imuri, takka, TV ja DVD. 

Lakanat ja pyyhkeet tulee olla mukana omasta takaa. Huoneistosta löytyvät peitot ja tyynyt. 

Mahdollinen liinavaateiden vuokraus tulee itse hoitaa paikallisen toimijan kanssa, myös nouto ja palautus. 

Huoneistossa on langaton internetyhteys. Käyttöön tarvittavat koodit löydät huoneistosta. Varsinainen laite on A puolella. Laitetta ei saa irrottaa pistokkeesta. Memberplus tai huolto ei vastaa verkon käyttöön liittyvistä ongelmista. 

HUOM: Rinnetähdessä lemmikit eivät ole sallittuja. Kotieläimen vienti huoneistoon aiheuttaa välittömän poistamisen huoneistosta ja lopun vuokra-ajan menetyksen. 

Hissikortit / kylpyläkortit

Vuokraan sisältyy laskettelukautena kaksi kappaletta hissilippuja Tahkon hiihtokeskukseen. Hissiliput löytyvät mökiltä. Kadonneesta lipusta on ilmoitettava välittömästi member+ asiakaspalveluun, joka on oikeutettu perimään lipun uusimisesta aiheutuvat kulut jäseneltä.

Kylpyläkortit ovat käytössä ympäri vuoden paitsi kylpylän keväthuoltotauon aikaan eli noin viikot 18-19. Kortit löytyvät huoneiston pöydältä. Muistathan jättää lähteissä kortit samaan paikkaan seuraaville asukkaille. 

Turvallisuus

Tässä lyhyt muistutuslista, jotta lomanne olisi mahdollisimman turvallinen

– Älä koskaan jätä tulta valvomatta. Kun poistut takan, kynttilöiden tai lyhtyjen luota, sammuta ne ennen lähtöäsi. Ethän myöskään anna lasten leikkiä tulella.

–  Kun tulet mökille, testaa palovaroittimet. Huolitsijamme tarkistavat palovaroittimien toiminnan ja sijoittelun tarkistuskäynneillään. Testaaminen on kuitenkin nopeaa ja voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa. Ole tarvittaessa yhteydessä huolitsijaan, mikäli palovaroitin ei toimi.

– Älä kuivata tekstiilejä saunassa tai patterien päällä. Kuivat vaatteet ovat iso paloturvallisuusriski tulen ja liian kuumien sähköpattereiden läheisyydessä. Mökeissä on erilliset kuivaustilat tai -kaapit, joissa märkiä ulkoiluvaatteita tai pyyhkeitä voi kuivattaa turvallisesti.

– Selvitä mökin osoite ja koordinaatit heti saavuttuasi. Näin osaat ohjata avun paikan päälle.

– Käy seurueesi kanssa läpi poistumisreitit ja toiminta palohälytyksen sattuessa. Etukäteen mietitty toiminta voi säästää hengen vaaratilanteen sattuessa!

Olipa kyseessä kynttilä, takka, nuotio tai kota, muista järki. Älä pidä syttyviä materiaaleja tulen edessä ja älä jätä tulta valvomatta. Älä käytä rikkinäisiä sähkölaitteita ja ilmoita paloturvallisuuspuutteista heti kohteen huolitsijalle.

Lämmitys

Lattialämmitystä ei saa ottaa pois päältä eikä termostaatteja säädellä. Huoltoyhtiö säätää lämmöt. Älä jätä korvausilmaventtiilejä auki talvella. Tarkista lähteissä, että lattialämmöt ja patterit ovat päällä kuten tullessakin! Seuraavien on kurja majoittua kylmään huoneistoon. 

Palovaroitin

Palovaroitin on laissa säädetty pakollinen turvaväline. Jos palovaroitin alkaa piipata pariston loppumisen merkiksi, voit vaihtaa pariston. Niitä löytyy huoneistosta yleensä siivouskomerosta tai sen lähettyviltä. jos et itse halua vaihtaa paristoa ota yhteys mökkihuoltoon. Paristoa ei saa poistaa varoittimesta, jos ei asenna tilalle uutta. Vakuutus ei korvaa mahdollista vahinkoa, jos varoittimessa ei ole paristoa. 

TUPAKOINTI ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY KAIKISSA LOMAHUONEISTOISSAMME! 

Lehden kääntö

Laatikko sijaitsee Tähtitien päässä, josta lehti tulee noutaa itse. 

Osoiteeksi:
Oma nimi
Heittolaatikko S 329 B
Tähtitie
73310 Tahkovuori 

Siivous

Rinnetähden vuokrahinta sisältää loppusiivouksen. Poistuthan asunnosta ajoissa, jotta siivooja pääsee siivoamaan. Huomaa, että vuokraan sisältyvä loppusiivous on ns. kevytsiivous. Vuokralaisen tehtäväksi jää huolehtia, että mökki on alla olevan tarkastuslistan mukaisessa kunnossa. 

Tarkistuslista:

  • Yleissilmäyksellä mökki on siisti
  • Astiat on tiskattu
  • Roskat on viety roskasäiliöön/-katokseen
  • Jääkaappi, mikro ym. on tyhjennetty ja siistit
  • Sängyt on pedattu
  • Pöytäpinnat ja lattiat on tyhjät
  • Tavarat ja huonekalut on laitettu paikoilleen
  • Tuhkat on poistettu ja polttopuut kannettu sisälle
  • Grilli on puhdistettu. HUOM: mikäli grilli on jätetty siivoamatta, tulee siitä ylimääräinen 50€:n lisälasku varaajalle!

Mikäli edellä mainitut eivät ole asiallisessa kunnossa, on vuokraajalla oikeus veloittaa edelliseltä vuokralaiselta 100€:n hälytyssiivousmaksu.

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.
Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Yhteystiedot

Huoltoyhtiö Tahkon Talkkarit puh. 044 5555 789. Avoinna ma – pe, klo 7. – 17.00.
Huoltoyhtiö hoitaa akuutit asiat. Jos huoltonumero ei heti vastaa kannattaa yrittää useamman kerran. Jos asia ei ole kiireellinen voi laittaa myös sähköpostia toimisto@tahkontalkkarit.fi

Mökin siistijänä toimii Merja Honkala, merja.matmer@gmail.com

Suuremmissa ongelmatilanteissa ja varaukseen liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 p. +358 40 153 4734.