Tervetuloa Tampereen Kylpylään

Tampereen kylpylä sijaitsee Lapinniemessä Näsijärven rannalla, muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Bussi nro 2 Rautatieasemalta liikennöi kylpylän ohi. Omalla autolla tuleville on ilmainen pysäköinti parkkitalon katolla. Huoneiston avaimella pääsee lisäksi pysäköimään katutasossa oleville parkkialueille P2 jaP3. Kylpylä on tunnettu monipuolisesta vapaa-ajan ohjelmistosta, laajasta hoitovalikoimasta ja korkeatasoisista huoneistoista.

Tähän viestiin on koostettu oleellisia tietoja, jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut.

Huoneisto on vuokraajan käytössä ilmoitettuna perjantaipäivänä klo 16 alkaen seuraavan viikon perjantaihin klo 11 asti. Mikäli saavutte klo 20 jälkeen, ilmoittakaa asiasta kylpylän vastaanottoon, puh. 030 6870001.
Vaihtoaikojen noudattaminen on tärkeää, jotta huoneistojen siivous- ja huoltotyöt voidaan suorittaa asianmukaisesti!

Muistakaa palauttaa lomakohteen luovutuspäivänä avaimet avainpalveluun.

Lomakohteen yleisesittely löytyy sivuiltamme https://memberplus.fi/lomahuoneisto/yka-tampereen-kylpyla/

Annathan meille palautetta mökistä

Lomahuoneiston esittelysivulta löytyy arvosteluosio, johon toivoisimme sinulta arviota mökistä. Voit jättää sinne myös vinkkejä seuraaville vierailijoille Kommentti -osioon. Palautteen voi antaa memberplus.fi -sivuston kautta: Valitse oikealta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sieltä varaus mistä haluat palautetta antaa. Julkinen palaute tulee mökin esittelysivulle ja yksityinen palaute ainoastaan asiakaspalvelumme tietoon.
Voit jättää vain asiakaspalvelulle suunnattua ja laajempaa palautetta sähköpostitse info@memberplus.fi

Vastaanotto

Huoneisto on vuokraajan käytössä ilmoitettuna perjantaipäivänä klo 16 alkaen seuraavan viikon perjantaihin klo 11 asti. Mikäli saavutte klo 20 jälkeen, ilmoittakaa asiasta kylpylän vastaanottoon, puh. 030 6870001.

Vaihtoaikojen noudattaminen on tärkeää, jotta huoneistojen siivous- ja huoltotyöt voidaan suorittaa asianmukaisesti!

Käytössäsi oleva huoneisto riippuu varaamastasi viikosta:

Viikko 25: Huoneisto 65
Viikko 32: Huoneisto 65
Viikko 38: Huoneisto 71
Viikko 40: Huoneisto 123 (Sviitti) Viikko 44: Huoneisto 90

Viikko 47: Huoneisto 85 Viikko 48: Huoneisto 83

Yleistä huoneistosta

Huoneistosta löytyy silitysrauta, hiustenkuivaaja, kylpytakit, pyyhkeet, liinavaatteet, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, liesitaso, leivänpaahdin, astianpesukone, televisio, stereot, DVD, ruuanvalmistusvälineet ja astiasto kuudelle hengelle sekä jääkaappi. Pyykinpesu on mahdollista erillisessä pesuhuoneessa.

Lastentarvikkeet (syöttötuoli, lastensänky, potta, kylpytakit ja tossut) ja suojapeitteet lemmikkieläimille on varattava etukäteen vastaanotosta. Lemmikin mukanaolosta veloitetaan 35 euron lisämaksu paikan päällä.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty huoneistoissa!

Palvelut

Hoito-osasto tarjoaa perinteisen hieronnan, fysioterapian ja kylpyjen lisäksi valikoiman erikoishoitoja, kuten shiatsua, lymfaa, aroma- ja vyöhyketerapiaa, Ahava-kokovartalohoitoja ja merilevähoitoja. Lääkäri- ja kiropraktikkopalveluiden lisäksi saatavilla ovat myös kosmetologipalvelut.

Allasosastolla on baari, roomalainen höyrysauna ja kaksi tavallista saunaa, vesihierontapisteitä, mineraalivesiallas, kaksi poreallasta, lasten allas ja kylmävesiallas.

Kylpylässä on hyvät ravintolapalvelut. Jäsenet saavat allasosaston käytöstä, kylpylähoidoista ja ruoka-annoksista osakkaille kuuluvat alennukset.

Aktiviteetit

Kylpylässä järjestetään jatkuvasti erityisohjelmaa ja teemaviikkoja. Ulkoliikuntaa kaipaaville on puisto lenkkipolkuineen kylpylän vieressä sekä sulkapallokentät. Kylpylässä on myös kuntosali. Tutustu viikko- ohjelmatarjontaan ja harrastemahdollisuuksiin kylpylän vastaanotossa.

Peruutusehdot

Voit tutustua peruutusehtoihin oheisen linkin kautta: https://memberplus.fi/varausehdot/

Lisätietoja

Kylpylän vastaanotto, puh. 030 6870001 www.holidayclub.fi.

Varaukseen liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä A-lomien asiakaspalveluun info@memberplus.fi tai puhelimitse arkisin klo 9-16 +358 40 153 4734.