Lomahuoneistojen varaaminen Korona-aikana

Lomahuoneistot ovat normaalisti varattavissa koronaepidemiasta huolimatta. Siksi pyydämme huomioimaan lomahuoneiston käytössä seuraavat asiat:

Siivoaminen

Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii tai aivastaa. Lähikontaktissa korona voi tarttua myös kosketuksen välityksellä, jos sairastunut on esimerkiksi yskinyt käsiinsä ja on sen jälkeen koskenut toiseen ihmiseen. Pintojen välityksellä tapahtuneita tartuntoja ei ole todettu.

Siivoaminen tehdään puhtaista kohteista likaisimpiin päin. Käy läpi ovenkahvat, käsinojat, pöytäpinnat, katkaisijat jne. säännöllisesti. Käytä siivoukseen pesuaineita, wc-tiloissa voi käyttää myös desinfiointiaineita. Mikäli siivoustarvikkeet kaipaavat täydennyksiä, voit pyytää niitä mökin huoltoyhtiöltä. Yhteystiedot löydät varaustiedoista.

Sairastuminen lomahuoneistossa ollessasi

Mikäli sairastut lomasi aikana, ota yhteyttä paikalliseen terveydenhuollon koronapäivystykseen. Mikäli koronaviruksen kriteerit täyttyvät, ilmoita sairastumisesta asiakaspalveluumme sekä lomahuoneiston huoltoyhtiölle. Toimi terveydenhuollon ammattilaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

Siirry lomahuoneistohakuun