Lisätietoja

Member+ on A-lomat ry:n omistama jäsenetupalvelu.  Tarjoamme ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Välitämme myös sivustolla A-lomien sekä jäsenjärjestöjen lomahuoneistoja.

Mikäli olet jäsenenä jossain akavalaisessa ammattiliitossa, voit rekisteröityä maksutta palveluun käyttäjäksi. Valitse oma liittosi valikosta, näin varmistat kaikkien sinulle kuuluvien etujen näkymän palvelussa.

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Käyttääksesi palvelua:

 1. Rekisteröidy nähdäksesi kaikki sinulle kuuluvat edut ja lomahuoneistot
 2. Tutustu tarjolla oleviin etuihin ja palveluihin
 3. Hyödynnä etusi ja nauti elämästä!

Kirjautuminen oman liiton tunnuksin

Joidenkin jäsenliittojen jäsenillä on mahdollisuus kirjautua palveluun oman liiton tunnuksin. Käyttääksesi liittosi tunnuksia, ensimmäisellä vierailukerralla rekisteröidy normaalisti member+ sivustolle, ja anna jäsennumerosi rekisteröitymistietoihin. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan liittosi tunnuksin suoraan sivustolle.

Kirjautuminen liittosi tunnuksin ei onnistu?

 1. Kirjaudu member+ sivustolle käyttäen rekisteröityessäsi antamaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa
 2. Tarkista ”Tili” osiosta että ”Syntymäaika tai jäsennumero” kohdassa on jäsennumerosi oikein kirjoitettuna. Korjaa tarvittaessa oikein

Lomahuoneistojen varaaminen:

Katso myös ohjeistuksemme lomahuoneistojen varaamisesta korona-aikana

 1. Kirjaudu sisään member+ sivustolle
 2. Valitse loman aloituspäivä lomahuoneistosivulla olevasta kalenterista ja klikkaa aloita. (Varatessasi alle 7 vrk varausta valitse ensin haluamasi jakson pituus alasvetovalikosta)
 3. Tarkista esitäytetyt tiedot ja korjaa tarvittaessa. Klikkaa ”Varaa”
 4. Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Tarkista tiedot.
 5. Maksa erillisellä sähköpostilla saamasi varausmaksulasku
 6. Saat tarvittavat tiedot varauksestasi (sijainti, avainten luovutus jne) sähköpostiisi ja tekstiviestinä puhelimeesi siinä vaiheessa, kun kaikki varauksen maksusuoritukset ovat kirjautuneet varausjärjestelmäämme. Tarkemmat varaustiedot löytyvät tekstiviestissä ja sähköpostissa olevan linkin takaa.

Epäselvissä tilanteissa voit soittaa meille asiakaspalveluun p. 040 153 4734 arkisin klo 9-16, ja muina aikoina sähköpostitse info@memberplus.fi. Varmista hyvissä ajoin ennen lomasi alkua, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot lomaasi varten!

 

Suosittelemme kirjautumaan member+ sivustolle ennen lomahuoneiston varausta. Näin  saat näkyviin mahdolliset oman liittosi mökit sekä erikoisalennukset ja -edut, jotka oma liittosi on Sinulle erikseen voinut neuvotella. Voit varata lomahuoneiston myös kirjautumatta member+ sivustolle, mutta tällöin voit menettää osan sinulle kuuluvista jäseneduista.

Varausaika kohteillamme on aina lähtökohtaisesti lauantaista lauantaihin. Äkkilähdöissä sinun on kuitenkin mahdollista varata myös lyhyempiä aikoja. Kun lähetät varauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta sekä erillisessä sähköpostissa varauslaskun. Mikäli varaukseen on aikaa vähemmän kuin 45 vuorokautta, saat koko varauksen laskun samalla kertaa. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä varmistat varauksesi.

Mikäli loman alkuun on varaushetkellä alle 14 vuorokautta, maksa lasku heti ja lähetä kopio maksukuitista asiakaspalveluumme info@memberplus.fi

Milloin oma suosikkiviikko tulee varattavaksi?

Tarkista avautumisaikataulu linkin takaa avautuvasta pdf-tiedostosta

Miksi jotkut lomahuoneistot näkyvät varattuina vaikkei varauskalenteri anna varata niin pitkälle? Osa lomahuoneistoista on akavalaisten jäsenliittojen omistamia. Näissä tapauksissa jäsenliiton jäsenet saavat varata ensin lomahuoneistoista viikon itselleen, ja tämän jälkeen kalenteri avautuu kaikkien akavalaisten varattavaksi.

Tykkää meistä myös Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisten joukossa uusista kiinnostavista eduista ja palveluista.