Lisätietoja

Member+ on A-lomat ry:n omistama uusi jäsenetupalvelu.  Tarjoamme ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Välitämme myös sivustolla A-lomien sekä jäsenjärjestöjen lomahuoneistoja.

Mikäli olet jäsenenä jossain akavalaisessa ammattiliitossa, voit rekisteröityä maksutta palveluun käyttäjäksi. Valitse oma liittosi valikosta, näin varmistat kaikkien sinulle kuuluvien etujen näkymän palvelussa.

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Käyttääksesi palvelua:

  1. Rekisteröidy nähdäksesi kaikki sinulle kuuluvat edut
  2. Tutustu tarjolla oleviin etuihin ja palveluihin
  3. Hyödynnä etusi ja nauti elämästä!

Lomahuoneistojen varaaminen:

  1. Kirjaudu sisään member+ sivustolle
  2. Valitse loman aloituspäivä lomahuoneistosivulla olevasta kalenterista ja klikkaa aloita. (Varatessasi alle 7 vrk varausta valitse ensin haluamasi jakson pituus alasvetovalikosta)
  3. Tarkista esitäytetyt tiedot ja korjaa tarvittaessa. Klikkaa ”Varaa”
  4. Saat vahvistuksen varauksesta sähköpostiisi. Tarkista tiedot.
  5. Maksa erillisellä sähköpostilla saamasi varausmaksulasku

 

Suosittelemme kirjautumaan member+ sivustolle ennen lomahuoneiston varausta. Näin  saat näkyviin mahdolliset oman liittosi mökit sekä erikoisalennukset ja -edut, jotka oma liittosi on Sinulle erikseen voinut neuvotella. Voit varata lomahuoneiston myös kirjautumatta member+ sivustolle, mutta tällöin voit menettää osan sinulle kuuluvista jäseneduista.

Varausaika kohteillamme on aina lähtökohtaisesti lauantaista lauantaihin. Äkkilähdöissä sinun on kuitenkin mahdollista varata myös lyhyempiä aikoja. Kun lähetät varauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta sekä erillisessä sähköpostissa varauslaskun. Mikäli varaukseen on aikaa vähemmän kuin 45 vuorokautta, saat koko varauksen laskun samalla kertaa. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä varmistat varauksesi.

Mikäli loman alkuun on varaushetkellä alle 7 vuorokautta, maksa lasku heti ja lähetä kopio maksukuitista asiakaspalveluumme info@memberplus.fi

Milloin oma suosikkiviikko tulee varattavaksi? Tarkista avautumisaikataulu linkin takaa avautuvasta pdf-tiedostosta

Tykkää meistä myös Facebookissa, jotta kuulet ensimmäisten joukossa uusista kiinnostavista eduista ja palveluista.