A-lomat

Akava-järjestöjen Lomayhdistys A-lomat on vuonna 1980 perustettu lomajärjestö, joka tarjoaa akavalaisille ja heidän perheilleen hyvää oloa ja jaksamista tukevia, lomaan ja vapaa-aikaan liittyviä palveluita.

Palvelut

Member+ on A-lomat ry:n omistama jäsenetupalvelu. Member+ tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen.

A-lomat välittää akavalaisten liittojen jäsenille omia ja akavalaisten liittojen omistamia lomahuoneistoja. Tutustu tarkemmin ja varaa lomahuoneistovarauskalenteristamme.

A-lomilla on kansainvälisen lomapalvelujärjestö Intervacin edustus. Intervac-kodinvaihtajien jäseneksi voivat liittyä kaikki halukkaat A-lomien kautta. Tutustu tarkemmin Intervaciin. Tutustu Intervac-kodinvaihtajiin myös member+:n sivuilla

Yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa A-lomat tarjoaa haettavaksi tuettuja lomia. Lue lisää tuetuista lomista ja niiden kriteereistä täältä: Hyvinvointilomat ry:n tuetut lomat

A-lomat tekee yhteistyötä myös Suomen Hostellijärjestöt ry:n kanssa. Tutustu tarkemmin Hostelleihin. Löydät hostellit myös member+:n sivustolta.